Read Tačno u podne by Nora Roberts Free Online


Ebook Tačno u podne by Nora Roberts read! Book Title: Tačno u podne
The author of the book: Nora Roberts
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 669 KB
Edition: Alnari
Date of issue: 2007
ISBN: 8677103929
ISBN 13: 9788677103927

Read full description of the books Tačno u podne:

Kao samohrana majka sedmogodišnje devojčice i energična i odlučna policijska poručnica, stručnjak za pregovore, Fibi Maknamara nema mnogo vremena za romansu. Međutim, ubrzo će se naći na meti ubice psihopate, a podrška jednog muškarca biće baš ono što joj je potrebno.

Upravo taj Fibin neodoljiv spoj čelične hrabrosti i osećajnosti odmah je privukao Dankana Svifta. Nakon što je video kako je vešto sprečila samoubicu da skoči sa krova, rešen je da osvoji tu intrigantnu, preduzimljivu ženu. Ona je navikla da bude solo igrač, ali uskoro će otkriti da nikakva pregovaračka taktika ne može da drži Dankana na odstojanju.

Topli i sparni predeli Savane, zagonetna junakinja posvećena poslu i porodici, privlačni muškarac koji ne odustaje lako – priča koja podseća na igru mačke i miša...

Read Ebooks by Nora Roberts



Read information about the author

Ebook Tačno u podne read Online! Nora Roberts is the #1 New York Times bestselling author of more than 200 novels, including Come Sundown, The Obsession, The Liar, and coming in December 2017, Year One -- the first book in The Chronicles of The One. She is also the author of the futuristic suspense In Death series written under the pen name J.D. Robb. There are more than 500 million copies of her books in print.


Ebooks PDF Epub



Add a comment to Tačno u podne




Read EBOOK Tačno u podne by Nora Roberts Online free

Download PDF: tano-u-podne.pdf Tačno u podne PDF