Read Шестой Дозор by Sergei Lukyanenko Free Online


Ebook Шестой Дозор by Sergei Lukyanenko read! Book Title: Шестой Дозор
The author of the book: Sergei Lukyanenko
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 573 KB
Edition: АСТ
Date of issue: December 2014
ISBN: 5170878443
ISBN 13: 9785170878444

Read full description of the books Шестой Дозор:

I tako ja danas kopam po mojim knjigama kako bih pronašla Noćnu stražu da bi mi je Sergej potpisao i vidim da mi je tu knjigu neko poklonio pre 5 godina. E sad, 5 godina i nije dug vremenski period ali svašta se može desiti. A možete i pročitati mnogo knjiga. Ali nekako neke knjige uvek ostaju sa vama, i uvek su vam fantastične koliko god puta ih pročitali. Upravo takve su knjige iz Straža serijala.
Na stranu što mi je Anton jedan od omiljenih likova (njegov humor je priceless), likovi su nekako prirodni i nikad ne znate sta vas očekuje na kraju. Šesta straža je verovatno najslabija od svih knjiga u serijalu ali ja sam subjektivan kritičar i retko dajem ocene manje od 5.
Kod ove knjige mi se sviđa kraj, kako je nekako konačan. Knjiga ima i par iznenađenja (velikih!) ali nema neke velike akcije kao u predhodnim knjigama, već se čini kao da je napisana kako bi kraj serijala bio potpun. Iskreno se nadam da će u nekoj budućnosti Sergej napisati nastavak, jeste teško ali ne i nemoguće.
Svi koji vole Stražu voleće i ovu knjigu, a ko ne voli (ako takvi postoje) neka produži dalje.

Read Ebooks by Sergei LukyanenkoRead information about the author

Ebook Шестой Дозор read Online! Сергей Лукьяненко
Sergej Lukianenko (German)
Szergej Lukjanyenko (Hungarian)
Sergey Lukyanenko
Sergej Luk'janenko (Italian)
Сергей Лукяненко (Bulgarian)
Siergiej Łukanienko
Sergei Lukjanenko

Sergei Lukyanenko (as his name appears on books and films in U.S. markets) is a science-fiction and fantasy author, writing in Russian, and is arguably the most popular contemporary Russian sci-fi writer. His works often feature intense action-packed plots, interwoven with the moral dilemma of keeping one's humanity while being strong.

Lukyanenko is a prolific writer, releasing usually 1-2 books per year, as well as a number of a critical articles and short stories. Recently his works have been adapted into film productions, for which he wrote the screenplays. He lives in Moscow with his wife Sonia and two sons, Artemiy and Danil, keeps mice as pets and enjoys cooking.Ebooks PDF EpubAdd a comment to Шестой Дозор
Read EBOOK Шестой Дозор by Sergei Lukyanenko Online free

Download PDF: shestoj-dozor.pdf Шестой Дозор PDF