Read Tijs en de eenhoorn by Imme Dros Free Online


Ebook Tijs en de eenhoorn by Imme Dros read! Book Title: Tijs en de eenhoorn
The author of the book: Imme Dros
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 318 KB
Edition: Querido
Date of issue: 2015
ISBN: 9045118440
ISBN 13: 9789045118444

Read full description of the books Tijs en de eenhoorn:

De eenhoorn bestond niet en dat vond hij niet leuk. Alles om hem heen bestond en alles hoorde ergens bij. Maar de eenhoorn was er niet. Hij hoorde nergens bij. Niet bij koeien in de wei. Niet bij vogels in een boom. Niet bij kikkers in hun sloot. Niet bij spinnen in hun web. Bij helemaal niets. Maar de eenhoorn wou het niet geloven. Ergens moest iets zijn. En hij ging ergens zoeken.

Zo begint Tijs en de eenhoorn, van het echtpaar Imme Dros en Harrie Geelen. Vorige week werd bekendgemaakt dat het is genomineerd voor de Woutertje Pieterse Prijs. Dros en Geelen wonnen die samen al eens in 2006, voor Bijna jarig.

Tijs is pas verhuisd. Eerst woonde hij in een klein huis vlakbij zee, met zijn ouders en zijn tweelingbroers. Nu wonen ze in een groot huis in het bos. Tijs mist zijn oude huis. Hij mist zijn buurkinderen Jan en Lies, met wie hij altijd speelde. En dus loopt hij weg, op zoek naar zijn oude huis. Maar Tijs komt per ongeluk in de stad terecht, waar hij de eenhoorn tegenkomt.

Lees verder en bekijk enkele illustraties uit het boek op mijn site

Read Ebooks by Imme DrosRead information about the author

Ebook Tijs en de eenhoorn read Online! Imme Dros (1936) schreef vele kinderboeken en maakte bewerkingen van Griekse mythen.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Tijs en de eenhoorn
Read EBOOK Tijs en de eenhoorn by Imme Dros Online free

Download PDF: tijs-en-de-eenhoorn.pdf Tijs en de eenhoorn PDF