Read Hegrenes dal: Den indiske kaffeplantasjen by Sarita Mandanna Free Online


Ebook Hegrenes dal: Den indiske kaffeplantasjen by Sarita Mandanna read! Book Title: Hegrenes dal: Den indiske kaffeplantasjen
The author of the book: Sarita Mandanna
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 385 KB
Edition: Juritzen forlag
Date of issue: 2012
ISBN: 8282051667
ISBN 13: 9788282051668

Read full description of the books Hegrenes dal: Den indiske kaffeplantasjen:

To gutter og en pike, et livslangt vennskap, et dramatisk epos om forbudt kjærlighet og en slektskrønike som gir eksotisk innsikt om livet i India fra 1878 og fram til andre verdenskrig.

En forbudt kjærlighet som spenner over generasjoner.Året er 1878 og i rammen av frodige jungler, bølgende åser og rike kaffeplantasjer i vakre Coorgdalen i Sør-India, blir Devi, som den første jenta på over 60 år, født inn i familien Nachimandas.

Devanna, en begavet ung gutt, hvis mor har dødd under tragiske omstendigheter, blir tatt opp i familien Nachimandas og han og Devi blir raskt uatskillelige. Deres fremtid virker uunngåelig knyttet sammen, men alt forandrer seg den natten de deltar i et "tiger bryllup".

Det er der Devi får sitt første glimt av Machu, den berømte tigermorderen. Selv om hun fortsatt er et barn og Machu en mann, vet Devi at en dag vil hun gifte seg med ham. Det er denne kjærligheten som etter hvert driver inn en kile i forholdet mellom Devi og Devanna.

Devi vokser opp til å bli en dyktig forretningskvinne og blir eier av den største kaffeplantasjen i Coorgdalen. Veien dit er vond og lang, og alle vet hva det betyr når hegrene flyr inn over dalen.

Read Ebooks by Sarita MandannaRead information about the author

Ebook Hegrenes dal: Den indiske kaffeplantasjen read Online! Sarita Mandanna belongs to the stunning landscapes of Coorg. Her family history extends for centuries through these hills, famous for their coffee plantations and often described as the 'Scotland of India'. Tiger Hills is her first novel.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Hegrenes dal: Den indiske kaffeplantasjen
Read EBOOK Hegrenes dal: Den indiske kaffeplantasjen by Sarita Mandanna Online free

Download PDF: hegrenes-dal-den-indiske-kaffeplantasjen.pdf Hegrenes dal: Den indiske kaffeplantasjen PDF