Read Een voettocht langs Rijn en Donau (Trilogie #1 en #2) by Patrick Leigh Fermor Free Online


Ebook Een voettocht langs Rijn en Donau (Trilogie #1 en #2) by Patrick Leigh Fermor read! Book Title: Een voettocht langs Rijn en Donau (Trilogie #1 en #2)
The author of the book: Patrick Leigh Fermor
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 436 KB
Edition: Olympus
Date of issue: 2014
ISBN: 9046704580
ISBN 13: 9789046704585

Read full description of the books Een voettocht langs Rijn en Donau (Trilogie #1 en #2):

In 1933 vertrekt de achttienjarige Brit Patrick Leigh Fermor vanuit Hoek van Holland om een voettocht te maken naar Constantinopel. Het grootste deel van zijn reis, de tocht van Hoek van Holland naar Boedapest, beschrijft hij in Langs Rijn en Donau en Tussen wouden en water. In Een voettocht langs Rijn en Donau zijn deze twee klassiekers samengevoegd in één band. Leigh Fermor verweeft anekdotes, geschiedenis en cultuur in het magistrale verslag van zijn wandelreis door het oude Europa.

Wat [het boek] uittilt boven de nostalgie over het oude Europa en het natuurlijk spannende avontuur van een voettocht […] door een wereld die niet meer bestaat, enkel in schimmen en andere verhalen, is de voortdurende aanwezigheid van een kennelijk wijze oude man in een aardige onbevangen jongen.’ – Vrij Nederland

Read Ebooks by Patrick Leigh FermorRead information about the author

Ebook Een voettocht langs Rijn en Donau (Trilogie #1 en #2) read Online! Sir Patrick Michael Leigh Fermor DSO OBE was a British author and soldier, who played a prominent role behind the lines in the Battle of Crete during World War II. He was widely regarded as "Britain's greatest living travel writer".


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Een voettocht langs Rijn en Donau (Trilogie #1 en #2)
Read EBOOK Een voettocht langs Rijn en Donau (Trilogie #1 en #2) by Patrick Leigh Fermor Online free

Download PDF: een-voettocht-langs-rijn-en-donau-trilogie-1-en-2.pdf Een voettocht langs Rijn en Donau (Trilogie #1 en #2) PDF