Read Обречена красота by Anna Godbersen Free Online


Ebook Обречена красота by Anna Godbersen read! Book Title: Обречена красота
The author of the book: Anna Godbersen
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 29.87 MB
Edition: Enthusiast
Date of issue: November 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Обречена красота:

За богатите и красивите в Ню Йорк през 1929 г. хубавите дни никога не свършват! Романтика, драма, приключения, интриги, приятелство и съперничество в най-трескавото време на XX век.

След един месец в Ню Йорк Кордилия Грей и Лети Ларкспър вече не са момичетата от малкия град. Дните им минават в идиличното имение на Грей в Лонг Айлънд, а нощите – в шумния Манхатън. Но Лети не се задоволява да бъде само обикновена девойка от висшето общество, а е готова да преследва до последно мечтата си да стигне до Бродуей, независимо какво ще й струва това. Кордилия още преживява смъртта на баща си в обятията на Том Хейл – мъжът, който е смятала, че обича. Сега тя изпълнява завещанието на Дариъс Грей и търси отмъщение. Свързала живота си с брата на Кордилия, Астрид се озовава в свят на ослепителни бижута и вихрени нощи, но блясъкът на тези дни понякога заслепява. А Чарли Грей играе опасна игра и за Астрид, Кордилия и Лети залогът може да се окаже смъртоносен. В продължението на бестселъра „Тайни и мечти“ трите момичетата продължават да преследват мечтите си и да предизвикват съдбата. Но дали са готови да посрещнат последиците от действията си? И какво им готви последното шеметно лято от ерата на джаза?

Read Ebooks by Anna GodbersenRead information about the author

Ebook Обречена красота read Online! Anna Godbersen was born in Berkeley, California, and educated at Barnard College. She currently lives in Brooklyn with her husband.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Обречена красота
Read EBOOK Обречена красота by Anna Godbersen Online free

Download PDF: obrechena-krasota.pdf Обречена красота PDF