Read Szeretni valakit by Addison Moore Free Online


Ebook Szeretni valakit by Addison Moore read! Book Title: Szeretni valakit
The author of the book: Addison Moore
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 734 KB
Edition: Ulpius-ház
Date of issue: November 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Szeretni valakit:

Mi történik, amikor két ember, aki nem hisz a szerelemben, őrülten egymásba esik úgy, hogy azt életükben elképzelni sem tudták? Vonatszerencsétlenség.

Amikor a húszéves Kendall Jordan átkel az országon a Garrison egyetemre, az utolsó dolog, ami eszébe jutna, egy egyéjszakás kaland. Sajnos az elbűvölő Cruise Elton pontosan ezt kínálja neki.

Kendall már régen ráébredt, hogy a szerelem illúzió, amely nem tart örökké, és ezt Cruise is teljes mértékben osztja - valami a lány lelkében mégis azt súgja, hogy szőröstül-bőröstül magának követelje a fiút. Ezért azután maga is szeretne részt venni a játszmában, és azt javasolja, hogy Cruise tanítsa ki őt a Garrison egyetem női playboyának szerepére.

Közben feltámadnak az igazi érzelmek, és sem Kendall, sem Cruise nem tudja, miképp kezelje ezeket. Minden, amiről úgy képzelték, hogy tudják, megváltozik akkor, amikor megtalálják egymásban azt, akit szeretni kell.

Read Ebooks by Addison MooreRead information about the author

Ebook Szeretni valakit read Online! Addison Moore is a New York Times and USA Today bestselling author who writes contemporary and paranormal romance. Previously she worked as a therapist on a locked psychiatric unit for nearly a decade. She resides on the West Coast with her husband, four wonderful children, and two dogs where she eats too much chocolate and stays up way too late. When she's not writing, she's reading.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Szeretni valakit
Read EBOOK Szeretni valakit by Addison Moore Online free

Download PDF: szeretni-valakit.pdf Szeretni valakit PDF